första dagen 2018

Vilka strategiska läsare köper på Prime Day: Micellar Vatten och tandborstar

Anonim

Skönhetsverktyg, tandborstar, kuddar och sous-vide-maskiner.

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de fem bästa produkterna, som du ägnade åt strategistavläsare, köpte alla i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Idag gör vi en speciell Prime Day-utgåva. Medan Amazons stora försäljningsdag inte slutar officiellt fram till 3:00 ET, har vi redan fått en tydlig bild av vad strategistavläsare har köpt. Nedan är din Prime Day topp tio.

Philips Sonicare Diamond Clean Classic uppladdningsbara 5 borstningsmetoder, elektrisk tandborste

1. Allt vi har skrivit om det är till salu för Prime Day

Vår toppsäljare var ingen tävling - massor av dig köpte Sonicare tandborste, vilket kanske bara var det bästa av Prime Day 2018.

Coop Home Goods PREMIUM Justerbar Loft - Strimlad Hypoallergen Certipur Memory Skumkudde

2. Om du köper en sak på Prime Day, gör det här Hypoallergena Coop Pillow

Stratförfattaren Lori Keong är agnostisk om hennes sömnposition, vilket gör Coop-kudden till en favorit: "Den strimlade strukturen betyder att den är anpassningsbar nog för att automatiskt anpassa mig till mina sömnställningar, jämnt stödja mitt huvud oavsett hur jag är vinklad . Och hur bekvämt: Sova på det känns som en varm kram för huvudet, cushy och mjuk. Ett år senare är det fortfarande fluffigt som den dag jag fick den. "Det är inte längre till salu, men det är fortfarande värt att överväga.

Bioderma Sensibio H2O Micellar Water

3. The Best Beauty Stuff (från Strat-Approved Brands) på försäljning för Prime Day

Det Rio-godkända micellära vattnet var en annan utmaning från Prime Day.

Instant Pot LUX60V3 V3 6 Qt 6-i-1 Multi-Use Programmerbar tryckkokare

4. Allt vi har skrivit om det är till salu för Prime Day

Den berömda Instant Poten gick på försäljning några gånger (säljer ut och kommer tillbaka igen), och medan den inte är till salu längre, många av dig snatched one up.

Fire TV Stick med Alexa Voice Remote

5. Allt vi har skrivit om det är till salu för Prime Day

Inte allt som gick till salu var en galen dyra apparat. Massor av dig har lagt till en 50-procentig Fire TV-stick till dina vagnar också. För en jätte snyggare affär kan du köpa pinnen som ett bunt med Echo Dot för $ 45 (det är halvdelen av båda objekten individuellt).

Clarisonic Mia 2 2-Speed ​​Facial Sonic Rengöringsborste

6. The Best Beauty Stuff (från Strat-Approved Brands) till salu för Prime Day

Varför inte använda samma principer för sonisk rengöring på ditt ansikte? Många av er köpte det här skönhetsverktyget.

LifeStraw Personligt Vattenfilter

7. De bästa produkterna till salu för Prime Day, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Hoppade i vildmarken i sommar? Det finns inget bättre tillbehör enligt pålitliga Amazon-granskare än det här bärbara vattenfiltret, vilket gör att det är tomt vatten som kan dricka vatten.

ChefSteps Joule Sous Vide

8. Om du köper en sak på Prime Day, gör det till en Joule Sous-Vide Machine

En stor del av dig var övertygad av Strategistförfattaren Maxine Builders ode till Joule sous-vide : " Sous-vide- matlagning är utan tvekan det enklaste sättet att se till att köttet är ordentligt kokt varje gång, från helt medium sällsynta biffar till tillförlitligt ömt, aldrig gummiliknande fläskkotletter. Att noggrannhet och konsistens är varför dessa prylar har använts i fina, professionella kök i åratal; I själva verket, tillbaka 2005, delade Thomas Keller ett recept med oss ​​för kalkonbröst "cuit sous vide" som han tjänstgjorde på Per Se. "

Echo Dot (2nd Generation)

9. Allt vi har skrivit om det är till salu för Prime Day

Den enklaste entréen i världen av smarta hem? En alltför billigt Echo-punkt. Medan du är här kan du också buntar den med en Fire TV Stick också - den tvåfärda kostar bara 45 dollar.

Toshiba 43-tums 4K Ultra HD Smart LED-TV med HDR

10. Denna 60-tums 4k Ultra HD Smart TV är den bästa Prime Day Deal

Prime Day är utmärkt för teknik, speciellt för att snagga en HD-TV för mindre än kostnaden för en flygresan. Chockerande, det är fortfarande till salu.