kändis shopping

Vad Tao Lin kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade författaren Tao Lin, vars psykedelik bokresa är ute nu, om kokboken, rå honung och nyvetenskaplig tidningen kan han inte leva utan.

J / passform Deluxe Dörrdragningsbar med bekvämt grepp

Jag har denna bar uppställd i en dörröppning och jag använder den varje dag för motion och stretching. Jag har lärt mig att göra mer saker med det. Jag hänger upp och ner ibland. Det är ett roligt sätt att träna och flytta runt och vara i ett tillstånd där jag inte kan hålla en telefon och måste fokusera helt. Det tar upp praktiskt taget inget rum heller.

Cure Tooth Decay av Ramiel Nagel

Den här boken jag hittade i 2014 för att jag märkte att en av mina tänder blev svart. Jag hade inte tittat på tänderna i spegeln med mycket ljus i åratal. Jag hade inte varit i tandläkaren om tio år och jag ville se om det fanns en naturlig lösning på tandproblemen, så jag gick på Amazon och sökte "naturliga lösningar för tandförfall" och den här boken kom upp och det hade något liknande 500-plus recensioner med ett genomsnitt över 4, 5. Jag läste det och genomförde sina förslag, som handlade om att gå till mer av en aboriginal diet och undvika stärkelse. Jag fann det revelatoriskt och gör fortfarande.

Bragg Organic Raw Apple Cider Vinäger, 32 gram - 6 Pack

Om jag lagar något, använder jag denna ättika, eller om jag marinerar kött, använder jag det här. Jag ska även dricka det ur flaskan. Den har denna bakterie som är en av de få bakterier som kan metabolisera en bekämpningsmedel som kallas glyfosat som är i stort sett alla. Jag vet att folk säger att det är för surt för dem, men jag tycker att det verkligen lugnar min mage på grund av de fördelaktiga mikroberna.

Nourishing Traditions: Kokboken som utmanar politiskt korrekt näring och dietdikokrater av Sally Fallon

Nagelboken ledde mig faktiskt till denna kokbok också. Det är en annan bok baserad på aboriginal matstilar, med fokus på animaliska fetter och ägg och grönsaker. Det är hur jag ska äta nu.

Bentonitlera matkvalitetspulver, 2 pounds

Detta är en naturlig lera från någonstans i Frankrike som bara är en av hundratals leror som aboriginaler och vilda djur äter för att avgifta sig själva, eftersom det är negativt laddat och binder till positivt laddade molekyler som toxiner och tungmetaller och pesticider. Det är bra att göra masker för renare och mjukare hud, och jag använder den på bugbiter också. Jag äter det genom att blanda det med vatten och honung så det blir en pasta. Det smakar snällt som ostron. Det är typ av fisk och skaldjur som är orsak till alla mineraler.

Starwest Botanicals ekologiskt gurkmeja rotpulver, 1 pund bulk

Jag har använt detta i tre år för inflammation och smärta eftersom jag har haft kronisk ryggsmärta sedan jag var 20 år och det hjälper mycket med det. Jag har lärt mig att gurkmeja är en stämning och minnesförstärkare också. Denna studie kom precis ut från UCLA, jag tror att man talar om hur människor som tar curcumin (som är den huvudsakliga sammansättningen av gurkmeja) i 18 månader hade mer än 20 procent förbättrat minne och humör jämfört med personer som tog placebo. Jag lägger det i varmt vatten och honung med andra pulver. Eller jag lägger bara in det jag ska laga mat på. Jag ska också äta gurkmeja färsk, också. Det är bara en liten rot som är formad nästan som ingefära.

De samlade berättelserna av Lorrie Moore

Lorrie Moore är en av de två författarna som jag tillbringade mest tid på - från college till kanske 2013. Hon skriver både romaner och noveller, men jag spenderade mest tid på att läsa detta. Jag skulle läsa några av dem flera gånger, förmodligen sex till tio gånger. Förutom att tycka om hennes historier mycket som läsare, lärde jag mig också av henne som författare. Hennes tekniker för koncision och hur vild hon skulle få med sina metaforer påverkade verkligen mig. Och eftersom jag tillbringade så mycket tid på att läsa henne, när jag läser om det, minns jag saker från mitt liv från när jag läste henne första gången.

Riktigt rå honung, helt obehandlad, 5-pund

Det verkar finnas många olika typer av honung där ute och märket märkte att det fanns mycket honung som kallade sig "rå" men enligt deras uppfattning var det verkligen inte så de kallar sig själva "riktigt råa". Det gör verkar bättre än andra honeys jag har försökt på grund av smaken, och jag lägger det på ganska mycket vad som helst. Jag blandar den med bentonitlera, som jag sa. Om jag sauté grönsaker, lägger jag på det i slutet. Jag lägger den i drycker. Jag ska äta den med ost och nötter. Jag ska äta det rakt ur burken. Det är friskt och väldigt gott.

Oändlig energi Årlig prenumeration

Detta är en tidskrift som startades av den här MIT-vetenskapsreportern 1995, som heter Eugene Mallove, som ursprungligen började som en publikation om kall fusion, vilka två forskare 1989 sa att de lyckades lyckas. Kallfusion är en process som använder vatten och palladium för att generera mer energi än vad du lägger in, men det blev snabbt debunked och de var svartlistade. Jag tror att det finns något åt ​​det och massor av människor gör det. Grundare redaktören blev egentligen mördad 2004, men tidningen fortsatte och täckte ämnen som heter "ny vetenskap" utöver kall fusion. Jag är verkligen tvungen av det. Jag lärde mig bara att Arthur C. Clarke, som jag är en stor fan, har skrivit för tidningen, och i den första frågan skrev en introduktion. 1998 publicerade han en artikel i Science som säger att han är 99 procent övertygad om att kall fusion är verklig, men om man tittar på internet nu ser den vanliga det som helt debunked.