kändis shopping

Vad Tatcha grundare Victoria Tsai kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade Victoria Tsai, grundare av skönhetsmärket Tatcha (en RVN-favorit ), om kvicksilver-säker tonfisk och japansk matcha kan inte leva utan.

Republiken Tea Matcha Starter Set

När jag besöker Japan hämtar jag te från det äldsta grönt te templet i Japan. Men när jag är mellan resor, ska jag dricka högkvalitativt grönt te från Republic of Tea. Jag älskar startpaketet de erbjuder för att ordentligt vispa och blanda matcha. Vi använder faktiskt grönt te i alla våra formler eftersom det innehåller EGCG, ett kraftverk antioxidant. Det är ett perfekt sätt att börja på morgonen.

Zojirushi NS-LAC05XT Micom 3-kopps risugn och varmare

I vår forskning fann vi att ris i huvudsak var en perfekt bränslecell av energi och en älskad superfood, och när jag reser till Japan äter jag som en drottning och kommer faktiskt tillbaka tunnare, med glödande hud och hår - jag tar emot den japanska kosten och vatten! Jag älskar Zojirushi-riskokaren eftersom det är lätt att använda och faktiskt sjunger till mig när det är klart.

Drybar Triple Sec 3-in-1

Jag har varit en Drybar-kund i flera år och var så glad att jag faktiskt kunde köpa denna hårtexturisator / spray för att ta hem. Den har en underbar doft och spray på torrt hår för att omedelbart ge volym och textur.

Jennifer Fisher XL Multi Hoop Örhängen

Jag började nyligen älska stora örhängen, men jag gillar inte att de är för tunga. Vad jag älskar om Jennifer's hoops och dangly örhängen är hur viktlösa de är, medan de fortfarande gör ett uttalande. Det gör styling enkelt, eftersom du kan minimera din smink och hår och ser fortfarande sammansättning.

Safe Catch Elite Wild Tonfisk 3 oz påse, 12 pack

Jag reser hela tiden och försöker snacka på protein. Jag älskar tonfisk, men slutade äta när jag var gravid på grund av hur många tungmetaller som finns i den. Därför älskar jag dessa påsar - tonfisken är viltfångad, testad för kvicksilver, och förpackad i sin egen olja med fantastiska kryddor. Den kommer i en påse, som är perfekt för resor. Jag packar några av dessa påsar tillsammans med några kakor och jag har praktiskt taget en hel måltid.

Helena Quinn Sheer Kimono

Det är roligt, jag upptäckte faktiskt dessa klädnader i rutan Rachel Zoe. Jag älskar att den kan bäras som en vanlig mantel, eller över en baddräkt, eller med en tank och leggings. Jag bär dem ofta på kontoret. Det är så bekvämt och täcker dina pengar och priser.

Muji Cotton Buds 200 stycken, Invändig vit färg

Jag har gjort ett kattögat sedan jag var 12. Jag fann det snabbaste sättet att använda en gel eller flytande eyeliner och använd sedan en bomullspinne för att forma den medan den fortfarande är våt. Nyckeln är att ha rätt bomullspinne för precision. Dessa Muji är tunna och tätt bundna. Jag älskar alla saker Muji - det är som Container Store och Ikea kom tillsammans och hade en chic japanska bebis.

Saint Laurent Tribute Patent Platform Sandal

Jag sålde min förlovningsring för att starta Tatcha och ersatte aldrig den. Jag äger inte ens en handväska, men de lyx som jag tillåter mig själv är dessa skor i svart, grått, ros, burgunder och lila. De är otroligt bekväma även om du inte kan berätta genom att titta på dem. Jag står och går mycket för arbete, och de är som Birkenstocks med höga klackar.

Tatcha Essensen

Essenser, även kända som "skönhetsvatten", går tillbaka århundraden i japanska skönhetsritualer. Jag var skeptisk till dem i flera år och trodde att det var ett extra steg tills våra vetenskapsmän skickade mig en liten flaska och det förvandlade min hud som ingenting jag någonsin använt, så vi bestämde oss för att göra den tillgänglig i sin renaste form, som en väsen. Det plumpar, återutstryker och hydrerar huden, vilket gör att allt hudvård penetrerar djupt och fungerar bättre. Om du tog allt från Tatcha bort från mig och bara lämnade mig ett objekt, skulle det vara det.