kändis shopping

Vad Todd Snyder kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade designer Todd Snyder om den japanska bäringen, geranium hand lotion och Midwest candy han kan inte leva utan.

Foto: Leverantörens rättvisa

Marvis Classic Strong Mint Tandkräm

För mig handlar det om smaken. Jag försökte det när jag var i Paris för några år sedan, och jag blev bara kär i smaken och förpackningen. Nu är det min go-to. Jag har använt de andra - kanel är fin, men jag tycker att mintan är mer som en tandkräm. Kanel känns som att du fuskar och borstar med tuggummi eller något. Jag gillar den starka myntens officiellitet.

Foto: Leverantörens rättvisa

Aesop Geranium Leaf Body Balm

Detta upptäckte jag när jag var i Japan kanske 15 eller 20 år sedan faktiskt. Jag bor på Park Hyatt, och det brukade vara allt de lagrade där. Jag blev kär i det och började bära ett rör i min väska överallt, jag gick för att återfuka mina händer. Jag älskar bara lukten. Det är lite maskulin, men inte alltför så - det är verkligen unisex. Min flickvän älskar det och stjäl den hela tiden från mig.

Foto: Leverantörens rättvisa

Lavett & Chin Sea Salt Texturizing Mist

Det är de bästa sakerna på planeten. När du är ute och om från dagens normala mage, ger den dig den perfekta sorts grittiness när ditt hår faller ned. Jag vet faktiskt Brent Lavett och han sa att han ville skapa något som efterliknar ditt hår efter stranden eftersom det inte finns något bättre än när det har varit i havet och är lite smutsigt och blåst i vinden. Det är inte riktigt en hårspray men mer som vatten med lite havssalt som ger ditt hårstruktur. Jag tror att de flesta killar hår blir bättre som dagen går på eftersom det blir smutsigare. Detta hjälper dig att förfalska det.

Foto: Leverantörens rättvisa

Bit-O-honung, 1 pund

Det har alltid varit min favorit godis sedan de växte upp. Självklart kommer från Iowa, du ser det aldrig i New York, så det är min ultimata behandling, särskilt när jag reser och behöver lite pick-me-up. Den har denna taffy konsistens och smakar som älskling, men inte alltför så (det är därför namnet, självklart). Du tuggar på det för lite, och det löser bara på ett sätt som täcker din mun med denna stora sötma. Jag brukar få det från Amazon. Det är svårt att hitta!

Foto: Leverantörens rättvisa

PNY 16GB Attach USB Flash Drive

Det är en tumme som är mindre än en nyckel som du hakar på din nyckelring. Om jag är i möten och jag behöver dela en fil men inte ha Wi-Fi, kommer den i så bra, plus det ser inte ut dåligt med tanke på hur fula USB-enheter är. Jag jobbar mycket digitalt om det är foton eller konstverk eller stora filer, så det är det bästa sättet att dela saker.

Foto: Leverantörens rättvisa

Leica D-Lux (Typ 109) 12, 8 megapixel digital kamera

Min gå till. Jag tar med så många platser som jag kan komma ihåg när jag letar efter inspiration eller idéer, eller bara för egen dokumentation av resor. Jag reser ganska mycket, och jag brukade använda min telefon mycket, men under det senaste halvåret har jag gått tillbaka till min kamera eftersom de säger att iPhone är lika stor för att fånga bilder, men det är verkligen inte det samma. Och jag skriver ut bilderna hela tiden. Jag åkte på Capri och har ett foto på det på min vägg just nu.

Foto: Leverantörens rättvisa

Corter läderflaskhök

Du skulle bli förvånad över hur ofta jag använder flasköppnaren på detta. Jag köpte det eftersom det var en snygg nyckelkedja, men det är verkligen superfunktionellt, och inte i en trashy sätt men en artisanal. Den är tillverkad av antingen mässing eller koppar eller något, men det är bara ett coolt sätt att öppna en öl eller en sodaflaska hela tiden.

Foto: Leverantörens rättvisa

Hideo Wakamatsu Tarpaulin Carry-on

Det är min ultimata resväska. Den är gjord av presenning, som är läger-tältmaterial, så det är extremt väderbeständigt. Inte många människor har det, så jag kan identifiera det var som helst jag går - det är tillräckligt liten för att vara en nattväska också. Jag reser till Japan tre eller fyra gånger om året och fann den där. Jag tycker att det är den perfekta väskan. Jag brukade använda den igår.

Foto: Leverantörens rättvisa

Randolph USA Aviators

Dessa är mina solglasögon av val när jag reser och kör - de är den mest autentiska made-in-the-USA-saken och en sådan snygg juxtaposition med en kostym eftersom du kan klä upp dig men lägga lite kant med militära speciella solglasögon. De har funnits sedan 60- eller 70-talet, och templen är gjorda för piloter (det finns ingen krökt arm), så att du bara kan skjuta dem på och av när du bär en hjälm. Jag behöver självklart inte ha en hjälm, men många killar som kör motorcyklar bär dem.

Foto: Leverantörens rättvisa

Todd Snyder Cashmere T-shirt Tröja

Det har varit min favoritbit som vi gör för att du kan klä den upp eller ner - under en kostym eller över en baddräkt efter en lång dag på stranden. Det har blivit det lagringsstycke våra kunder älskar på grund av dess nytta för att hålla dig varm, men också lite lyx på grund av kashmir. Vi tänker på det som en hybrid T-shirt och tröja. Folk går galen på det - de kommer in och köper alla färger. Vi gör det nu i 8 färger, men i höst gör vi 15.