kändis shopping

Vad Tyler Oakley kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade Tyler Oakley, som just firade tio år på YouTube , om hans läppbalsam, iPhonefall och hemlighet till stort hår.

Carmex Fuktgivande Lip Balm SPF 15 Cherry

Jag har levande minnen från min pappa och syster som tillämpar gratis mängder Chap Stick på sina läppar, hela dagen, varje dag - och avstörs av konceptet på grund av det. Min pappa visste att det bröt ut mig, så han skulle släta på goopet, och jag skulle gag bevittna hans avskyvärda glittrande läppar. Snabba fram ett par årtionden, och nu kan jag inte få nog. Är det här min pappersversion? Upptäckte jag bara ett nytt terapiämne? Hur som helst älskar jag körsbär Carmex.

Hanes Män ComfortSoft Cool DRI Färgad Crewneck Tagless Pocket Undershirt (4-Pack)

Min go-to shirt brukade vara Hammer T-Shirt från American Apparel, medium, black. Jag älskade det så mycket att jag bokstavligen köpt några dussin. SEDAN! American Apparel gick ur drift. Fram till sommaren var jag på väg till St Thomas, redo att njuta av en resa som jag vann på The Amazing Rac e, och förhoppningsvis fångar en Corsola på Pokémon Go, men de tappade bort mitt bagage. Alla mina svarta, medelstora, American Apparel Hammer tees som jag packade var borta. Med inget tålamod att shoppa gick jag direkt till Kmart, redo att bara köpa en fyra-pack WHATEVER, eftersom ingenting kunde ersätta dessa out-of-production skatter. Men jag har nyheter för dig.

Hanes fyra-pack var bättre än att ha en sex-pack (jag säger att jag aldrig har känt glädjen att ha en sex-pack). De är söta, lätta, passar perfekt och kommer i bulk. Och för en bråkdel av priset. Jag tillbringade min vecka i St. Thomas strutting runt i stil, och när mitt bagage äntligen dykt upp, var dessa vintage amerikanska Apparel tees gamla nyheter.

Glutino Glutenfri Pretzel Chips, 6-Pack

Mat är mitt allt. Jag vill äta hela tiden på dagen. Hur som helst, mitt go-to-mellanmål som jag alltid har i mitt hem är dessa glutenfria pretzelflisor - de är läckra, salta och tydligen friska eller något? Jag har ingen aning om vad den aktuella diskussionen om gluten handlar om, men dessa pretzels har NONE, och det får mig att känna att jag tar hand om mig själv. Okunnighet är salighet, och så är dessa marker. (Pro tips: Par med hummus, parar inte med körsbär Carmex.)

LaCroix Sparkling Water, Grapefrukt, 12 Fl Oz, 12 Ct

Det här är den mest LA-saken om mig, tror jag. Vi är över vatten. Det handlar om mousserande vatten - eller åtminstone det är vad den årliga West Coast Gay People Newsletter ™ sa. När jag växte upp trodde jag att mousserande vatten var en av de mest extravaganta sakerna du kanske skulle kunna beställa, eftersom vatten är gratis. Det berättade inte för mig. Men då försökte jag LaCroix. Kanske är det hype, kanske är det den vackra burken, oavsett vad det är, jag är kopplad. Och pamplemousse smaken är som, Nej, jag talar inte franska, men jag är lika stilig som fransmännen .

Apple iPhone 7 Smart Batteri Väska Svart

Det här är livräddning, spelbyte etc. Det är i grunden 100 procent mer batteri för din iPhone. Jag har två av dem, så när jag använder ett fall laddar mitt andra telefonfall, och när jag använder batteriet, kan jag byta ut det för fullt laddat, så jag är alltid vid 100 till 200 procent. Eftersom mitt jobb är via min telefon, om min telefon dör, dör jag. Jag tror det är hur det fungerar. Bara där, avliden.

Warby Parker Downing Solglasögon

Ingenting säger självkärlek som att bära dina egna produkter, och jag är kungen av självkärlek. Bias åt sidan, min serie av Warby Parker-ramar är bedårande, och precis vad jag ville ha som glasögonbärare. Plus, super billigt! Varje dag bär jag Stockton-receptramen, och för solglasögon väljer jag Downing solglasögon i jet-svart matt.

Stor Sexig Hårpulver Spela Volumiserande & Texturiserande Pulver

De två viktigaste ögonblicken i en homosexuell mans liv: hitta fred med din identitet trots samhällstryck och upptäcka hårprodukten som fungerar bäst för dig. Jag har ingen aning om hur jag ska använda den här produkten, men här är det jag gör: När mitt hår fortfarande är lite fuktigt spruter jag det här på toppen, som om jag är en härlig cupcake som behöver pulveriserat socker. [Redaktörens anteckning: En konkurrenskraftig högskola cheerleader introducerade oss till det här varumärket innan.] Jag blåser sedan i den riktningen jag vill att min quiff ska gå, och den lägger till VOLUME. Jag har relativt bra, tunt hår (det är tunt, inte gallrande ) som inte gör mycket om det torkas naturligt. Med dessa saker är det fluffigt, fullt och nyckfullt. Mitt enda klagomål: Det kommer i minsta flaskan, och jag går igenom dem som varmkakor.

Body Talk - Robyn

Detta 2010-album har stått tidstestet. Det är oändliga bops från den svenska popdrottningen Robyn, som många bara kommer ihåg från 90-talet, men hon kom tillbaka, med en spårlista som passar för museer och historia. Det är vackert, det är ledsen, det är hoppfullt, det får mig att flytta, och det rör mig. "Dancing on My Own" och "Call Your Girlfriend" är två av de bästa popsångarna i detta århundrade. "Fucking Do not Tell Me What To Do" har den bästa och mest relatable plot-twist retort till en dags värde av mindre irritationer. Hela det här albumet är felfri och ska med retroaktivt tjäna en Grammy. Gå, ta det, njut av det.

Adidas Stan Smith Sneakers

När de är nya och rena ser de här Stan Smiths bara så färska ut. Och när de blir grova och smutsiga, är de en bråkdel av priset på Common Projects vita sneakers, så bara skäm bort dig och få ett par. De går med bokstavligen allting, och jag känner att jag kan bära dem på ett första datum, en utekväll eller ett bra jobbarrangemang. Söt som heck!