kändis shopping

Vad Vanessa Bayer kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade skådespelerskan och komikern Vanessa Bayer om det mysiga kastet, rensningsrengöringen och det mjuka vattnet som hon inte kan leva utan.

Urban Decay 24/7 Waterline Eye Pencil

Jag brukade associera Urban Decay med 90-talens färger som "Scum" eller något, men den här ögonpenna är utmärkt för att fodra insidan av locket precis när dina ögon är, vilket jag antar är vattenlinjen. Jag har alltid (roligt faktum) linje min övre vattenlinje och har den i fyra färger. Jag var orolig för att det var dåligt för ditt öga, men jag tror att eftersom det har vattenlinje i namnet måste det vara säkert att använda för det exakta syftet.

MDSolarSciences Mineral Beauty Balm Broad Spectrum SPF 50

Min ansiktsbehandling berättade för mig om denna SPF, vilket ger dig denna riktigt fina nyans som är typ av matt, till skillnad från de flesta solskyddsmedel. Folk kommer att komplimera mig på min hud när jag bär den, och jag håller också solen borta! Jag är skinnig och brinner snabbt, så jag är verkligen galen om solen. Jag är en riktig lunatisk, så det hjälper mig att bli så även om jag måste gå ut.

Fireside Faux Fur Throw Blanket

Det här kasta är så mysigt, så varmt att jag inte kan tro hur mycket det kostar. Det ser ut och känns som det är så, så dyrt, men jag tror att det bara är $ 98 [redaktörens anteckning: Det är] och bara det bästa jag någonsin har köpt. Jag har den i den röda färgen, och jag - vad gör du med en filt? Bär det? - bära det varje gång jag tittar på tv. Det är bara den mysigaste, mjukaste saken. Jag har haft vänner som köper den efter att de kommit över till min lägenhet. Det är en fantastisk gåva. Jag kan inte rekommendera det tillräckligt mycket.

Hälsokrigare Chia Bars, Kokos, Glutenfri, 15 Grev

Dessa är små och har bara 100 kalorier, men de fyller på grund av Chia frön. Jag håller dem alltid i min väska hela tiden, och om jag vet att jag inte får äta en timme, är de bra för att pryda mig över. Chia frön är bra för din matsmältning, och jag vill inkludera en blink i det uttalandet. Jag är väldigt bekväm att prata om det. Så de är mycket bra för en massa skäl.

Mjölk Makeup Matcha Cleanser

Jag älskar denna rengöringsmedel eftersom den är väldigt bärbar för att resa. [Redaktörens anteckning: Skönhetsobsessiva Rio Viera-Newton älskar det här också.] Eftersom det inte är en vätska, kommer det inte att spillas över dina saker, vilket givetvis händer med mig hela tiden med något flytande. Matcha eller exfoliating pärlor i det gör din hud så mjuk. Jag vet inte hur det fungerar, men det är bara bra.

Lulu Frost 14K Guld Kod Antal Ringar

Jag älskar alla Lulu Frost ringarna och bär dem varje dag. Jag har mina lyckliga siffror och många människor - det här är ingenting mot tatueringar - men många människor med tatueringar kan bara få en ring av sina lyckliga tal istället för en tatuering. Och om någon dag det inte är så viktigt för dig, kan du bara ta av det. Jag har ett nummer tre som mina föräldrar gav mig till min födelsedag förra året, och ett nummer nio, och ett frågetecken som jag ska bära staplade ihop.

Bobbi Brown Crushed Lip Color

Vad jag älskar mest om denna krossade läppfärg förutom att det är ljus är att jag kan lägga på den när jag inte har en spegel, vilket händer mycket mer än du skulle tro. Det är en läppstift, men det är mycket lätt och nästan neutral; När du sätter på den, så ser du en ren läppstift, men känns som en läppbalsam. Den lila färg är min favorit.

Tips Fizz Watermelon Water, Pack of 12

Okej, jag älskar det här. Jag är mycket i kolsyrat vatten, och det här har bara den minsta, lätta delen av vattenmelon. Det är inte som andra kolsyrade vatten som kan smaka söta eller falska eller artificiella. Detta har bara en aning av smak, vilket är anledningen till namnet! Jag har provat ganska mycket alla smaker, faktiskt, och vattenmelon är den tydliga favoritmenyn. Det är på beställning ibland när jag försöker köpa den, och jag tror att det är på grund av mig.

Eau Thermale Avène Xeracalm AD Lipid-Replenishing Cleansing Oil

Jag har känslig hud över hela kroppen. Det är verkligen galen. Så mycket tid kommer min hud att reagera på tvål, men när jag använder det här som tvål och duschgel, är det bara bra. Jag tycker att den är speciellt gjord för personer med riktigt reaktiv hud och eksem, så även när jag reser, lägger jag lite i en flaska och tar med mig. Jag kan inte vara utan den.

Vanicream med pump 16oz

På samma sätt reagerar jag på de flesta lotionerna, och även de som görs för känslig hud kan jag inte använda eftersom de har lanolin, vilket jag är allergisk mot. Dermatologer rekommenderade denna kräm för mig, och det är bara bra för min hud eftersom det bara är så fuktgivande utan att påverka min hud på något negativt sätt. Det fanns en tid när jag skulle använda petroleumjelly som en lotion, och du kan föreställa dig vilken mardröm som är - tills den absorberades stod jag bara på allt.

Rag & Bone Floppy Brim Fedora

Jag måste naturligtvis hålla solen borta från mitt ansikte, och jag älskar den här hatten, eftersom det bara är en riktigt fin hatt som gör att solen hålls borta från ditt ansikte. Ord till de vise: Dessa kör små. Jag har ett litet huvud och jag har ett medium.