kändis shopping

Vad Vic Mensa kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade rapparen Vic Mensa om kampstövlarna, skinny jeans och skalle ringen han kan inte leva utan.

Dr. Martens 1490 Boot

Jag har varit ett stort fan av Dr. Martens i åratal, sedan jag var i gymnasiet. "77 Punks i allmänhet var en stor stil inspiration för mig, och jag snubblat faktiskt på ett par Vetements x Dr. Martens vid popupen på Maxfields i LA, vilket var en intressant variation på min favorit siluett där de tog snör åt och lägg en dragkedja upp i sidan. De stövlarna är något jag kan bära varje dag.

Saint Laurent D02 Skinny Jeans

Under de senaste åren var D02-jeansna alla jeans jag hade på sig. De ändrade passformen nu när Hedi lämnade, men jag köpte mellan 10 och 20 par i olika färger och tvättar och rips eftersom de bara passar mig som en handske. Nu när de har ändrat sakerna, passade det sista paret jag köpte just inte rätt. Du vet vad som var intressant om den ursprungliga passformen var att den växer med dig - det börjar mycket smal och slutar mycket smal, men ändras med dig.

med kod: REAL

Wes Lang Ring

Wes Lang är bara en av gudarna i pantheonen. Jag gick till Great Frog, som är en av mina favoritplatser att få ringar. Jag hittade den här ringen, och då tyckte jag att den var gigantisk och visste inte om jag skulle kunna bära den, men när du börjar använda stora ringar på vanligt sätt börjar det att känna mig regelbundet. Jag bär det här på min långfinger och många gånger kommer mina ringar att platta eftersom jag brukar komma in i slagsmål, men jag kommer aldrig i slagsmål med detta. Det är ett kampstopp.

Rolex Presidential 18038

Växande, det fanns några tecken på rikedom jag ville ha - en var en Rolex klocka och en annan var en Louis Vuitton duffel väska. Så när det var dags för mig att köpa Rolex, ville jag få en klassisk modell. Inte ett stort ansikte, men något mer slät och lite diskret och inte täckt av diamanter som människor gör. Så jag gjorde min forskning och fick 1981 18-karat presidential. Detta var innan de ökade ansiktets storlek eftersom jag ville ha ett mindre ansikte (det är mer bärbart för mig). Det är mindre glatt, men ändå förhöjt.

Obs! Mensas exakta klocka är inte tillgänglig, men denna vintage Rolex är likadan.

SR 1990 Skräddarsydd ryggsäck

Så SR-ryggsäckar gör många skräddarsydda väskor som använder exotiska skinn för läderna, som pythoner, krokodiler, struts och jämn stingrays. Min samarbetspartner på min jacka samling kallad 93 Punks arbetade med SR för att få den egna ryggsäcken - den här har alligatorhud, och jag gillar att den är dämpad eftersom den är svart, men har också tillräckligt med känsla för att göra den unik.

Savemoney "Royal Script" Red New Era Fitted Cap

Savemoney var en klick jag började på gymnasiet som var mycket av oss från Chicago. Vi har Towkio och Joey Purp, och det är en grupp som har blivit en familj. Vi har nyligen samarbetat med New Era, som har en speciell plats i någon från huvens hjärta. Jag älskar den här hatten som vi gjorde eftersom det bara är rent och bara en kärnklammer.

Camel Blue King Soft Cigarettes, 1 Carton

Det är en dålig vana, men jag började röka när jag var i gymnasiet från den här kalla, hjärtlösa flickvän jag hade som brukade köra mig till skolan. Hon röktade så mycket att det fick mig att vänta på det. Sedan slutade jag röka vid 19 och slutade att göra droger, men kom igen till cigaretter igen vid 22 när jag hängde med Papi Beatz, min goda vän och ingenjör som röker Camel Blues. Av någon anledning lugnar det mig.