kändis shopping

Vad vem som bär medgrundare Katherine Power kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten. Vi frågade vem vad som bär medgrundare och Clique Media VD Katherine Power för att berätta om ansiktsoljan, sidosviten kudde och grön-te-paket som hon inte kan leva utan.

Spara My Face Anti Wrinkle FDA Registered Beauty Pillow

Jag är en sida sovhytt, och denna kudde ska rädda mitt ansikte från att utveckla djupa veck i mina ögon och kinder. Jag har använt det i flera år och har blivit beroende av det extra stöd som det ger mitt huvud förutom en vanlig kudde så mycket att jag tar med mig när jag reser, vilket är mycket bekvämare (och socialt acceptabelt ) än att resa med en full storlek kudde vid min ålder.

Rishi Te Organisk Matcha Japansk Grön Tepulver, 12 Resepaket

Jag är besatt av dessa individuella matchpaket. Varje morgon gör jag antingen en smoothie med detta pulver (tillsammans med en halv banan, en halv kopp spenat, vaniljproteinpulver, is och hampmjölk), eller jag gör en matcha latte med vår Nespresso mjölkskummare. De ger mig den energi som jag behöver eftersom jag inte dricker kaffe.

Blistex Lip Medex Extern Analgetisk / Läppskyddsmedel, Förpackning med 6

Jag har använt många märken under åren, men under senare år har jag varit delaktig i Glossiers Balm Dotcom (jag gillar kokos), Lucas Papaw-salva och klassiska Blistex Lip Medex, som jag håller vid min säng. Jag har hört att överanvändning av läppbalsam leder till någon form av beroende, vilket jag helt tror på, trots att man dricker ett ton vatten varje dag, jag kan inte tycka att mina läppar är tillräckligt hydratiserade.

Lucas Papawsalva

Glossier Balm Dotcom

Ärlig skönhet Allt organiskt ansiktsolja

Efter att ha läst många artiklar om Byrdie om fördelarna med ansiktsolja (vilket låter så motstridigt förresten, speciellt för någon som är lite aknebenägen), försökte jag den här från min vän Jessica Alba. Det är den enda skönhetsprodukten som jag faktiskt är OBSESSED med. Det gör min hud så mjuk och lukter som att jag bara har lämnat mitt favorithotell spa efter en ansiktsbehandling. Jag använder den på natten före sängen, men jag tror att den kan bäras på dagen för att ge huden en naturlig glöd.

Céline Pink Baby Audrey Solglasögon

Jag bär nästan Céline solglasögon, utan någon annan anledning än de passar mig väldigt bra och stilar passar vanligtvis mitt ansikte. Min klädsel är ganska klassisk, så för att fräscha upp min look, lägger jag till några av ögonblickets solglasögon. Jag brukar köpa cirka två nya par en säsong, bära dem till döds, och byt dem sedan ut.

Gravati Crocodile Moccasin Flat

Dessa loafers är min go-to-rese skor och har varit i åratal. Jag har höga klackar måndag till fredag, men när jag vill se bekvämt och professionellt är de perfekta. Ju mer du bär dem, desto mjukare blir de.

Fjälldalen Vårvatten, 33.8100-Ounces (Pack of 12)

Jag dricker mycket vatten, cirka fyra liter per dag. Mitt favoritvatten är från Mountain Valley Spring, som jag har levererat till mitt hus och mitt kontor. Den som spenderar tid med mig brukar se den här ljusgröna glasflaskan. Jag försöker minska min användning av engångsvattenflaskor, så jag fyller antingen en av dessa halvliter glasflaskor varje dag, eller lägger min Mountain Valley Spring Water i en spillbeständig återanvändbar vattenflaska.

Hermès Ulysse Notebook Skal, Medium Modell

Ett annat av mina visitkort är den här återfyllbara och återanvändbara anteckningsboken från Hermès. Jag har en grå och det går med mig överallt. Jag skriver mina saker, både det brådskande och det viktiga, vilket är så gammaldags för en tech / media CEO, men det hjälper mig att komma ihåg och ingriper detaljerna i mitt huvud. Det är säkert en investering, men till skillnad från andra bärbara datorer kan du snäppa på en påfyllning och använda läderlocket för alltid.