rekommenderas av experter

Vilken Scooter (och hjälm, kurs) ska du köpa för ditt barn?

Anonim

Scootern har utvecklats och prolifererat sedan 2000, då den ursprungliga Razor debuterade. Idag är "utanför skolan en scooterbrigad", säger Alexa Englander, medeägare till Brooklyn's Recess Dumbo barns lekrum och mor till tre skotrar, 8, 6 och 2 och en halv år. Mer leksak än fordon, skotrar är speciellt användbara för barn (och deras föräldrar) i städer: Scooters är mer förtöjningsvänliga än cyklar, och vissa modeller vikar för enklare lagring och resor.

Bland de yngsta skotrarna kan ridning också hjälpa till med balans och samordning. "Lådan säger att den är i åldrarna 2 och uppåt, men det är väldigt bra för så fort de går", säger Kate Schmitz, ägare till Flying Squirrel kids 'begagnade butik i Greenpoint, som får scooters med att hjälpa henne nu 11 år -såg son lära sig att cykla och senare skateboard. Av alla dessa skäl gör de stora gåvor för barn. Men nu när det finns fler modeller än någonsin, sussed vi vilka som är bäst för barn i varje åldersgrupp.

Den bästa scooteren för små barn

Micro Mini Deluxe Kick Scooter

"Micro Mini scooter är bokstavligen min favorit sak någonsin gjord för barn", säger Schmitz. "De är mycket små och de är bara tre pund. De är nära marken, och allt på scootern som eventuellt kan skada dig är täckt av tjock stoppning. "När hennes son lärde sig att rida som ett barn, säger hon, " han kunde gå ner på gatan med mig. Som en New Yorker gjorde det bara mitt liv så mycket enklare. "Mikroskoter inte kommer billigt, men de kan överleva ett brott:" Ring bara till företaget och köp bytesdelen. "

De bästa skotrarna för äldre barn

Micro Maxi Kick Scooter

Englanders 2-åriga rider en Mini, men hennes äldre barn har flyttat till Micros Maxi-modell. "Maxi var den logiska uppgraderingen", säger hon. "Det är gjord för större barn, så allt är större och brädet är större." Det justerbara styret sträcker sig upp till 36 tum, "vilket är en bra funktion eftersom de kan växa med det."

Razor A2 Kick Scooter

Den som startade allt: Den klassiska Razor-scootern viks i halva, en nyckelfunktion för ryttaren som värderar bärbarhet. Att ha bara två hjul betyder snabbare hastigheter och känsligare styrning, vilket tenderar att innebära hårdare faller, så Englandare varnar att det är mer lämpligt för barn i skolåldern med bättre känsla av kontroll.

De bästa barnens skotrar för att lära sig tricks

Fuzion X-3 Pro Scooter

Professionella scooter-ryttare Corey och Capron Funk, som går av Funk Bros, började på vanliga Razor-scootrar. "När vi började bli bättre, var vi tvungna att förstärka de vikbara, spetsiga skotrarna för att få dem att hålla längre eftersom vi fortsatte att bryta dem", säger Capron. För ryttaren som är redo att uppgradera, föreslår de en programprodukt på inträdesnivå från ett specialmärke som Fuzion (sett här), Envy eller Madd Gear.

Envy One Complete Scooter

Pro scooters använder lätt aluminium, "så vi kan göra fler knep i luften", förklarar Corey, och för att bättre motstå hopp och vändningar, viker pro modeller inte. "De är bara ett starkt metallstycke, alla sammanfogade för att hålla dig på din sparkcykel och inte i ditt ansikte", säger Capron.

Madd Gear VX7 Pro

Av dessa tre märken säger Funks att de är alla jämförbara och var och en ger både prisvärda och högkvalitativa modeller av hög kvalitet. Att välja dem kommer ner till utseende och pris. "Preferensen är att välja mellan In-N-Out Burgers eller Five Guys - du kan inte gå fel, " sade bröderna.

Den bästa scooterhjälmen för små barn

Bell Pint Toddler Helmet

För de yngsta ryttarna, "många gånger på dessa skotrar, går de inte väldigt fort, " säger Englander. "Det handlar om att lära dem relationen:" När du skoter, bär du en hjälm "och sen senare, " När du cyklar bär du en hjälm. ""

Den bästa scooterhjälmen för äldre barn

Bell Ollie Ungdomscykel och Skate Helmet

Bike hjälm varumärke Bells barn och barn skateboard stilar är ett populärt val.

De bästa skotrarhjälmarna för avancerade skotrar

Pro-Tec Classic Certified Skate Helmet

Innan du prövar några knep, är "den certifierade hjälmen viktigast", säger Capron Funk. "För att om du träffar din noggin en gång på fel väg är det slut och vi vill inte att någon ska uppleva det." I New York krävs hjälmar enligt lag för skotare under 14 år. Skate-gear märke Pro -Tecs certifierade hjälm är en go-to-modell.

Trippel åtta hjälm

Denna hjälm från action sports varumärke Triple Eight har ett svett-wicking fodrar för seriöst idrottsmanna scooter ridning.

Plus några kneepads

Pro-Tec Street Knäskydd

Funk Bros har till stor del en sista rådgivning för alla som är redo att bli allvarliga om skotrar: "Få knäböjningar", säger Capron. Pro-Tec riktar sig till skateboardåkare, men de kommer att fungera precis för scooter.